Ce este EcoHumusStrong?

       EcoHumusStrong este un fertilizant organic de generatie noua produs cu ajutorul ramelor. EcoHumusStrong contine pachetul necesar de nutrienti macro si micro, enzime, vitamine, hormoni de crestere si substante humice ( acizi humici, huminici si fulvo acizi).  Contine o concentratie mai mare de azot, fosfor, potasiu, calciu precum si o serie de microorganisme benefice si bacterii decat cele pe care le-am gasi de obicei in straturile superioare ale solului. 

       Toti nutrientii sunt absorbiti la nivel celular de catre plante, ceea ce duce la activarea proceselor fiziologice și bio-chimice permițând asimilarea maximă a substanțelor ce sunt benefice pentru plante;

       Intareste sistemul imunitar al plantelor, le face mai rezistente la schimbări bruște de temeratura și la boli;

       Este excelent pentru utilizarea semintelor, ajuta la germinare rapidă a acestora. Se poate utiliza atat pentru seminte legumicole cat si pentru seminte de rapita, porumb sau floarea soarelui.

 

       Reduce conținutul de nitrați din fructe și legume; blochează absorbția de metale grele de către plante. Stimulează înflorirea, fertilitatea, îmbogățește gustul și rezistența produselor.

      

       EcoHumusStrong ofera multe beneficii solului agricol, inclusiv cresterea capacitatii de a retine umezeala, imbunatatirea nutrientilor, a structurii solului si activitate microbiana mai intensa. 

       Corecteaza solurile afectate de folosirea îndelungată a substanțelor chimice. Prin aplicarea repetată, solul se va repopula complet cu microorganismele benefice plantelor distruse de substanțele chimice de-a lungul anilor. Acesta îmbunătățește structură solului, scăzându-i densitatea și crescandu-i aerația;

       

        Crește retenția apei în sol, micșorând cantitatea de apa folosită la irigare cu 30 %. Atunci când EcoHumusStrong Lichid este aplicat după recoltare, raportul de transformare a resturilor vegetale în humus este de circa 30 de ori mai mare față de orice alt preparat chimic;

        Nu este toxic, nu arde plantele, nu are restricții de folosire, se poate folosi în orice cultură, în seră sau pe câmp și este compatibil cu orice fel de preparat chimic.

    

        O tona de EcoHumusStrong este echivalent cu 4 tone de gunoi de grajd in stare "arsa", iar productia pe unitate de suprafata creste de 30% - 100%. Ajuta la reducerea lucrarilor agricole. 

        Prin folosirea repetata a EcoHumusStrong se amelioreaza solurile aride si degradate.

        Microorganismele benefice din EcoHumusStrong protejeaza plantele concurand cu agentii patogeni pentru resursele disponibile (infometandu-i), in timp ce le blocheaza de asemenea, accesul la radacinile plantei ocupand toate locurile disponibile.

        Plantele tratate cu EcoHumusStrong au un sistem imunitar bine dezvoltat, ceea ce le face rezistente la schimbări climatice bruște și la îmbolnăviri.

    

     Studii facute de-a lungul multor ani in laboratoarele din SUA si Canada au demonstrat ca humusul de rama este exceptional în prevenirea următorilor dăunători: Alternaria spp. (alternarioza), Botrytis spp.(mucegaiul cenușiu), Fusarium spp.(fuzarioză), Peronosporă spp (mană), Phytophthora cinnamomi, Pythium spp.(putrezirea rădăcinilor), Pseudomonas syringae (arsură bacteriană la mazăre), Rhizoctonia solani (rizoctonioză), Septoria spp.(septorioza), Thielaviopsis basicola (putregaiul negru al tutunului), Venturia inequalis (rapănul mărului), iar testele facute de noi au demonstrat ca aceste rezultate sunt adevarate.

 

 

     EcoHumusStrong nu conține și nu oferă condiții de viață pentru E.Coli, Salmonella sau alți dăunători.           

 

     VERMICOMPOSTUL ( Biohumusul ), este unicul îngrășământ, acceptat în UE ca amendament pentru agricultura biologică. Pentru conformitate, a se vedea : REGULAMENTUL (CE) NR. 889/2008 AL COMISIEI din 05 septembrie 2008, de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 834/2007 al Consiliului privind producția ecologică și etichetarea produselor ECOLOGICE în ceea ce privește producția ecologică, etichetarea și controlul.

      

             

       

     Nu riscati sa achizitionati produse asa numite ecologice fara o certificare a acestora!

      EcoHumusStrong Solid cat si EcoHumusStrong Lichid beneficiaza de certificare ECOLOGICA acordata de ECOCERT FRANTA.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                             

Captură de ecran din 2021-05-22 la 21.43
3A6A310A-D282-47EC-46FD3F469AA4DA92.jpg